Akhisar evinde şov yaptı

Akhisar evinde şov yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Akhisar Belediye ve Gençlikspor - Gaziantepspor karşılaşmasında kazanan 3-0'lık skorla ev sahibi taraf oldu.

Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor sahasında Gaziantepspor’u ağırladı.

Akhisar Belediyespor, Vaz Te(2) ve Bilal’in golleriyle Gaziantepspor’u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Ev sahibi takım bu galibiyetle puanını 32’ye çıkartırken, ligdeki iki maçlık galibiyet serisi sona eren Gaziantepspor ise 34 puanda kaldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Akhisar Belediyespor, 14. dakikada Vaz Te’nin attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı aynı skorla önde kapatan ev sahibi takım, ikinci yarıda da rakibine istediği pozisyonlar vermedi.

Akhisar Belediyespor’da 71. dakikada birkez daha sahneye çıkan Vaz Te, rakip fileleri ikinci kez havalandırarak skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmada son sözü ev sahibi ekipten Bilal Kısa söyledi. 88. dakikada kaydettiği golle durumu 3-0 yaptı.

Maçta başka gol olmazken, Akhisar Belediyespor sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR: 3 - GAZİANTEPSPOR: 0
Stat: 
19 Mayıs 
Hakemler: Süleyman Abay, Alparslan Dedeş, Süleyman Özay
Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Orhan Taşdelen, Bilal Kısa, Vaz Te, Güray Vural, Tolga Ünlü, Custo, Lualua (Dk. 79 Zokora), Douglas (Dk. 90 İsmail Konuk), Bruno, Kadir Keleş (Dk. 59 Pekin Köşnek)
Gaziantepspor: Karcemarskas (Dk. 46 Eray Birniçan), Abdullah Elyasa, Chibuike, Şenol Can, Erdem Şen, Emre Nefiz (Dk. 69 Ferhat Ayaz), Oğuzhan Türk, Muhammet Demir, Barış Yardımcı, Vranjes (Dk. 21 Mustafa Durak), Gomes
Gol: Dk. 15 ve 70 Vaz Te, Dk. 88 Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor)
Sarı Kart: Dk. 42 Douglas, Dk. 57 Custo (Akhisar Belediyespor), Dk. 61 Gomes (Gaziantepspor)  

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN