Akigo'da Gekas gitti golleri kaldı

Akigo'da Gekas gitti golleri kaldı

Spor Toto Süper Lig'de 12 gole imza atan Yunan golcü Gekas, Akhisar Belediyespor'un en skorer ismi oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunda Akhisar Belediyespor'un en golcü oyuncusu, sezon içinde takımdan ayrılan Yunan golcü Gekas oldu. 

Bu sezon Süper Lig'de 34 maçta 41 gol atan Ege temsilcisinde, 13 farklı isim gol sevinci yaşadı. Sezon içinde kadro dışı bırakıldıktan sonra sözleşmesi feshedilen Gekas, attığı 12 golle en skorer isim olarak dikkati çekti. 

Yunan golcüyü 6 golle Bilal Kısa, 5 gol atan Vaz Te, 3'er golle Bruno, Güray Vural, Mehmet Akyüz, 2 gol kaydeden Custodio ile birer golle Douglao, İsmail Konuk, Kadir Keleş, LuaLua, Ntibazonkiza ve Uğur Demirok izledi.

Kasımpaşalı Lasha Dvali de Akhisar Belediyespor adına bir kez filelerini havalandırdı. 

İkinci yarıda attı

Süper Lig'deki 41 golünün 13'ünü karşılaşmaların ilk yarılarında üreten Akhisar Belediyespor, ikinci devrelerde ise 28 gole imza attı.

Müsabakaların ilk 15 dakikalık bölümünde 7 gol kaydeden Ege temsilcisi, 16-30. dakikalarda ile 31-45. dakikalarda ise 3'er kez gol sevinci yaşadı.

Akhisar Belediyespor, ikinci yarıların ilk 15 dakikalık bölümünde 7 gole ulaşırken,  61-75. dakikalarda 11, son 15 dakikalık bölümde ise 10 gol kaydetti.

Gekas en golcü isim

Süper Lig'deki 3. sezonunu geride bırakan Akhisar Belediyespor'da toplam 24 golü bulunan Gekas, yeşil-siyahlı takımın lig tarihindeki en golcü ismi konumunda bulunuyor.

Gekas'ı 19 golle Bruno ve 12 golle de Niasse takip ediyor.

İZMİR / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN