Akın Koçovalı Çukur'a geliyor | Akın Koçovalı rolünü kim oynayacak? Burak Çelik kimdir?

Akın Koçovalı Çukur'a geliyor | Akın Koçovalı rolünü kim oynayacak? Burak Çelik kimdir?

Akın Koçovalı karakteri Çukur'a geliyor. Uzun süredir konuşulan Akın Koçovalı rolünü kim oynayacak? Çukur dizisinde Akın karakterine Burak Çelik'in hayat vereceği iddia ediliyor. Peki Burak Çelik kimdir? Akın Koçovalı kimdir? kimin oğludur? Çukur'da babası gibi Koçovalılara ve Çukur'a ihanet mi edecek? İşte bütün bu soruların yanıtı...

Uzun zamandır beklenen Akın Koçovalı Çukur'a giriyor. Diziseverler Akın Koçovalı rolünü kim oynayacak? Çukur'un Akın'ına hayat vereceği iddia edilen oyuncu Burak Çelik kimdir? Akın'ın babası kimdir ve Çukur'a babası gibi ihanet mi edecek? İşte Akın Koçovalı ve oyuncu  Burak Çelik hakkında merak edilen detaylar...

AKIN KOÇOVALI KİMDİR? 

Çukur'a ilerleyen bölümlerde ortaya çıkması beklenen Akın Koçovalı karakterini genç oyuncu Burak Çelik'in canlandıracağı iddia edildi. Akın Koçovalı Çukur'a ihanet eden ağbisi Kahraman Koçovalı'nın ölümümüne neden olan Selim'in oğludur. Akın Koçovalı hapistedir ve astım hastasıdır. Akın, Ayşe ve Selim’in iki çocuğundan biridir. Henüz 18 yaşından küçük olan Akın, işlediği bir suçtan ötürü parmaklıklar ardındadır. Annesi dört gözle onun çıkacağı günü beklemektedir. Akın'a dedesi İdris Koçovalı sahip çıkmaktadır. Akın'ın hastanedeki ilaçlarını dedesi karşılamaktadır. Akın Çukur’a döndüğünde geçmişe ait seyirciye anlatılmamış olan gerçekler de parça parça gün yüzüne çıkacaktır.

AKIN KOÇOVALI ÇUKU'A NE ZAMAN GELECEK? 

Akın Koçovalı'nın Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da hangi bölümde gireceği netlik kazanmadı ama ilerleyen bölümlerde Akın Koçovalı'nın dizide görülmesi bekleniyor.Dizinin yapımcısından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

18-10/26/burak-celik-kimdir.jpg

BURAK ÇELİK KİMDİR?

21 Temmuz 1992 yılında İstanbul Eyüp’de dünyaya gelen Burak Çelik, lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlanmaya başlar. Aynı zamanda da babasına ait otopark’ta çalışıyorken, ünlü menajer Ataberk Oral ile tanışır.

Yakışıklı oyuncu Ataberk Oral’ın desteği ile 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak birinci olur. Burak Çelik’in bu yarışmada elde ettiği başarı yapımcıların dikkatlerini çeker. Modellik yapan başarılı oyuncu Hakan Akkaya’nın bir defilesinde baş manken olarak sahneye çıktı. Sanatçı Hande Yener’in ”Hasta” adlı klibinde rol alır. Ayrıca Hande Yener’in Kraliçe adlı albüm kapağında da boy gösterir.

İlk oyunculuk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan Karagül dizisi ile edinmiştir. Daha sonra Fox TV'nin sevilen yaz dizisi Hayat Sevince Güzel dizisinde başrol oynamıştır. Dizide Algı Eke, Öykü Çelik, Ekin Mert Daymaz ile birlikte rol almış ve "Barış" rolünü oynamıştır.

Genç oyuncu Burak Çelik, Star TV'nin severek izlenen dizisi Söz'de Selim karakterini canlandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN