Aksaray’da 1 ton 180 kilo esrar yakılarak imha edildi

Aksaray’da 1 ton 180 kilo esrar yakılarak imha edildi

Aksaray’da polisin son 6 ay içinde yaptığı operasyonlar ve yol kontrollerinde ele geçirilen 1 ton 180 kilo esrar maddesi yakılarak imha edildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerince son 6 ay içerisinde 1 ton kubar esrar maddesi ve 180 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi. Karayolları 38’inci Şube Şefliği bahçesinde Cumhuriyet Savcısı, Vali Yardımcısı, sağlık müdürlüğü personeli, jandarma ve polis ekipleri eşliğinde ele geçirilen 1 ton 180 kilo uyuşturucu madde mazot ve yanık yağ atılarak imha edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN