Akşener'den duygulandıran paylaşım: Çektirdiği selfiyle taziyesini sundu

Akşener'den duygulandıran paylaşım: Çektirdiği selfiyle taziyesini sundu

İYİ Parti lideri Akşener, Tarsus'ta şehit olan polis memuru Ömer Faruk Tekağaç'ın ailesine başsağlığında bulundu. Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehidin kendisiyle çektirdiği fotoğrafı kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin'in Tarsus ilçesinde şehit olan polis memuru Ömer Faruk Tekağaç Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, polis minibüsünün yaptığı kazada yaralanan 5 polis memuru hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan Polis Memuru Ömer Faruk Tekağaç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit düşmüştü. Şehit Tekağaç'ın Akşener ile bir görev esnasında tesadüfen fotoğraf çektirdiği anlaşıldı. Akşener, sosyal medya hesabından polis memuru ile çektirdiği bu fotoğrafla taziye mesajı yayımladı. 

Akşener'in mesajı şöyle:

"Mersin'de şehit düşen kahraman polisimiz Ömer Faruk Tekağaç'a Yüce Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Türk Milleti'nin başı sağ olsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN