Akşener'den 'öğretmen ataması' tepkisi: İhtiyacı bile gidermiyor

Akşener'den 'öğretmen ataması' tepkisi: İhtiyacı bile gidermiyor

İYİ Parti lideri Akşener, Erdoğan'ın öğretmen ataması açıklamasını, "20 bin öğretmen atamasını müjde olarak duyuruyor. Bu sayı atanamayan öğretmenlere çare olmuyor, ihtiyacı bile gidermiyor" sözleriyle eleştirdi.

Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2002 yılından bugüne kadar toplam 693 bin öğretmenimizin atamasını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu vesileyle öğretmen adaylarımızla bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenimizin daha atamasını yapacağız” dedi.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın bu sözlerine tepki göstererek, "20 bin öğretmen atamasını müjde olarak duyuruyor. Bu sayı atanamayan öğretmenlere çare olmuyor, ihtiyacı bile gidermiyor. Kaybeden 60 bin olmayacak" ifadelerini kullandı.  

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN