Akşener'den teşvik paketi tepkisi: Patrona teşvik, vatandaşa kolonya

Akşener'den teşvik paketi tepkisi: Patrona teşvik, vatandaşa kolonya

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı korona destek paketin olumlu yanlarını bulduklarını belirterek, "Paketin milletimizin her ferdini kapsayan toplumsal adaletin olmadığı da ortada. Patronlara teşvik vatandaşa kolonya öneren bir ekonomik paket" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, korona pandemisine ilişkin tedbirler nedeniyle basın açıklaması yaptı. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı paketin olumlu yanlarını bulduklarını belirterek, "Paketin milletimizin her ferdini kapsayan toplumsal adaletin olmadığı da ortada. Patronlara teşvik vatandaşa kolonya öneren bir ekonomik paket" dedi.

Akşener, "Korona salgılarının etkileri öncellikle dünyanın kırılgan ekonomilerini etkileyecek. Türkiye ekonomisi bir süredir maalesef en kırılgan ekonomilerden biri. Bu anlamda sayın Erdoğan'ın açıkladığı tedbirler damadının karakteristik özelliği olan günü kurtarmacı ekonomi anlayışı. Sayın Erdoğan ve damadına sormak isterim koşullardan olumsuz etkilenecek kobi'ler ertlenen kaynakları hangi borçla ödeyecek. İşleri duran esnafımızı arayı kapatma imkanı vermeniz gerekir. Bu yüzden ertelenen ödemeler için 1 yıl üzerinden vade farkı olmaksızın kredilendirme imkanı sağlayın" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN