Alex 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlaması | Alex Fenerbahçe mesajı rekor kırdı

Alex 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlaması | Alex Fenerbahçe mesajı rekor kırdı

Alex 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı. Alex'in Fenerbahçe mesajı sosyal medyada beğeni rekoru kırdı. İşte Alex'in 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajı...

Sevilen futbolcu Alex 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü nedeniyle sosyal medya hesabından bir  kutlama mesajı yayınladı. Alex'in Fenerbahçe mesajı rekor kırdı.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza, sarı lacivertli renklere gönül verenlerin ‘Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı.

Alex, sosyal medya hesaplarından "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun” yazılı görsel paylaştı.

Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

İşte Alex'in rekor kıran 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajı

18-07/19/alex-fenerbahce.jpg

FENERBAHÇELİLERDEN ZİYARET

Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Enver Vural ve yönetimi 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nünde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret ederek Fenerbahçe forması hediye ettiler.

18-07/19/fenerbahce-1907.jpg

Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Enver Vural ve yönetimi 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nünde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret ederek Fenerbahçe forması hediye ettiler. Üzerinde ad ve soyadı yazan formayı kabul ederek ziyaretçileriyle hatıra fotoğrafı çekinmeyide ihmal etmeyen Başkan Şahin, Vural ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ekibin 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN