Ali Koç: Fenerbahçe'ye başkan adayı olacağım

Ali Koç: Fenerbahçe'ye başkan adayı olacağım

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın bırakmasının ardından başkanlığa adaylığını koyacağını açıkladı.

Fenerbahçe Genel Kurulu'nda konuşan Ali Koç, "Artık küçüklükten beri hayal ettiğim Fenerbahçe başkanlığı konusunda elimi taşın altına koyma zamanı geldi" dedi.

İşte Ali Koç'un genel kurulda yaptığı konuşma:

"Cumartesiden beri başkanımla istişare halindeydim. Beni yönetim kuruluna davet ettiği için teşekkür ediyorum. Birkaç görüşmemiz oldu. Hem bugünü hem de yarını konuştuk. Çok istememe rağmen başkanımızın davetini kabul edemedim, özel durumlarım sebebiyle. Her zaman hep destek tam destek diyerek elimden geleni yaptım. En azından dava tamamlanana kadar başkanımızın görevin başında kalması gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan bu lekeden temizlenmemizdir.

Rakiplerimiz güçleniyor. Beşiktaş'ın yeni stadı geliyor mesela. Bizim de geleceği planlamalıyız. Ben de küçüklükten beri hayal ettiğim başkanlık hayali konusunda bugün olmasa da yarın için elimizi taşın altına koymanın vaktinin geldiğini düşünüyorum. Başkanımızla beraber de istişare ettik. O zaman ne zaman olur bilmiyorum. Başkanımızın da bizlere ışık tutacağına inanıyorum. Keşke "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" demek kadar kolay olsa... Ben yöneticilik zamanımda bunun ne kadar zor olduğunu gördüm. Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yakında daha güzel günleri göreceğiz."

Konuşmanın ardından salondakiler, Ali Koç'u ayakta alkışladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN