Alman Büyükelçi, Meclis'i görünce 'çok şükür' mesajı paylaştı

Alman Büyükelçi, Meclis'i görünce 'çok şükür' mesajı paylaştı

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, darbe girişimi gecesi bombalanan Meclis'in halini görünce "Çok şükür başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin şiddetini gözler önüne sermektedir" dedi.

FETÖ'nün darbe girişimine ABD ve Avrupa ülkelerinin net tavır koymaması Türkiye'den tepkiler eneden olurken Almanya'nan Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, ihanet gecesi bombalanan Meclis'i gezdi. Twitter hesabından fotoğrafları paylaşan Erdman "Çok şükür başarısızlıkla sonuçlanmış" ifadesini kullandı.

16-07/29/579b4da20f254457949702f4

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu ile görüştü. Erdmann, TBMM'deki hasarı de inceledi. 

16-07/29/579b4db00f254457949702fa

Almanya Büyükelçiliği’nin Twitter hesabı 'AlmanyaBE'de ziyaretind fotoğrafları da paylaşıldı. Erdmann ziyaretin fotoğraflara "Meclis binası gibi sağlam bir yapının F16 savaş uçakları tarafından bu denli ağır tahribata uğratılması, çok şükür başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin şiddetini gözler önüne sermektedir" mesajını yazdı.

16-07/29/cohn96fuiaab9a9

16-07/29/ekran-resmi-2016-07-29-162151

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN