Alman polisi 29 yaşındaki mülteci adamı öldürdü

Alman polisi 29 yaşındaki mülteci adamı öldürdü

Almanya'da bir mülteci kampında sekiz yaşındaki kızına tecavüz eden adama saldıran 29 yaşındaki baba, polisler tarafından öldürüldü. Olayın ardından polis hakkında soruşturma başlatıldı.

[Karar]

Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan bir mülteci kampında dün gece saatlerinde büyük bir çatışma çıktı. 29 yaşındaki bir baba, sekiz yaşındaki kızını tecavüz ettiği gerekçesiyle başka bir mülteciye saldırdı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, zanlıyı tutukladıktan sonra polis aracına götürürken, 29 yaşındaki baba, zanlıya bir kez daha bıçakla saldırdı. Çatışmaya müdahale etmek isteyen polisler, mülteci babaya ateş etmeye başladı. Kurşun yağmuruna tutulan 29 yaşındaki adam, olay yerinde hayatını kaybetti. Gözaltına alınan zanlının ise sağlık durumu iyi.

Alman cinayet komisyonu ateş eden polisler hakkında soruşturma başlattı. 

16-09/28/almanya.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN