Almanya'da 2'si çocuk 4 kişilik Türk aile evlerinde ölü bulundu

Almanya'da 2'si çocuk 4 kişilik Türk aile evlerinde ölü bulundu

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde 4 kişilik Türk aile evlerinde ölü bulundu. Hayatını kaybeden 4 kişilik ailenin kimlikleri de belli oldu. Türkiye'nin Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı'nın evlerinde inceleme yaptığı ailenin cenazeleri memleketleri Trabzon’a getirilecek

KARAR/FRANKFURT

Reutlingen Polis Sözcüsü Christian Wörner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2'si çocuk 4 kişilik ailenin Esslingen kentindeki evlerinde ölü bulunduğunu söyledi.

18-02/05/whatsapp-image-2018-02-05-at-180759.jpeg
Baba Turgay Öztük ve 4 aylık kızı Minel Öztürk hayatını kaybetti. 

Trajik bir olayın meydana geldiğini belirten Wörner, ilk incelemelere göre ailenin ölüm sebebinin karbonmonoksit zehirlenmesinden kaynaklandığının değerlendirildiğini kaydetti.

Polisin yerel saatle 12.00 sıralarında olayı haber aldığı bilgisini veren Wörner, cenazelerin bulunduğu evde itfaiye ve kurtarma ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı.

18-02/05/whatsapp-image-2018-02-05-at-180748.jpeg
Baba Turgay Öztürk

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Faciada hayatını kaybedelerin Baba Turgay Özgük, anne Filiz Öztürk ve çocukları 5 yaşındaki Mert Öztürk ile 4 aylık kızları Minel Öztürk olduğu öğrenildi. 

TÜRK BAŞKONSOLOS AİLENİN EVİNDE

Türkiye’nin Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı, Almanya’nın Esslingen kentinde 4 kişilik Trabzonlu Öztürk ailesinin karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmesinin ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Akıntı, Öztürk ailesinin yakınlarına başsağlığı dilerken, polisten ve sağlık ekiplerinden de bilgi aldı. Olayın nasıl gerçekleştiği ve herhangi bir dış etkinin olup olmadığı konusunda bilgi isteyen Başkonsolos Akıntı, olayın takipçisi olacağını söyledi. Başkonsolos Akıntı, olayın ilk bulgulara göre karbonmonoksit gazından zehirlenme gibi görüldüğünü, adli tıp raporundan sonra ölüm nedenlerinin kesin olarak belirlenebileceğini belirtti.

Esslingen şehri Obertürkheim Caddesi’nde ikamet eden 29 yaşındaki Turgay Öztürk, 29 yaşındaki eşi Filiz Öztürk, 4 yaşındaki oğlu Mert Öztürk ve 3 yaşındaki Minel Öztürk karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetmişti. Trabzonlu ailenin naaşları yapılacak adli tıp kontrolünden sonra aile yakınlarına teslim edilecek.

CENAZELERİ TRABZON'A GETİRİLECEK

Almanya’ın Stuttgart şehrindeki evlerinde ölü bulunan 30 yaşındaki Turgay Öztürk ile eşi Filiz ve çocukları 6 yaşındaki Mert ve 4 yaşındaki Rana’nın cenazeleri memleketleri Trabzon’a getirilecek.

Karbon monoksit gazı zehirlenme sonucu öldüğü sanılan aynı aileden 4 kişinin, Trabzon’un Düzköy ilçesi Çalköy mahallesinden oldukları öğrenildi. Almanya’daki otopsi işleminin ardından cenazeler defnedilmek üzere memleketlerine getirileceği öğrenildi.

BERLİN/AA

#3

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN