Alpay Özalan: Ayrılık yok, mutluyuz

Alpay Özalan: Ayrılık yok, mutluyuz

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Alpay Özalan hakkında çıkan eşiyle ayrılacağı iddialara cevap verdi. Özalan; “Aksine çok mutluyuz. Biz gözlerden uzak bir hayat yaşıyoruz” dedi.

Alpay Özalan eşi Cansel Özalan'dan boşanacağı yönündeki dedikoduları yalanladı.

Habertürk'ün haberine göre; Alpay Özalan, eşi Cansel Özalan ve oğlu Alpay’la birlikte önceki gün bir AVM'deydi. Boşanacağına yönelik iddialara gülüp geçtiğini söyleyen eski futbolcu, “Aksine çok mutluyuz. Biz gözlerden uzak bir hayat yaşıyoruz” dedi. Çifte eşlik eden oğullarının da artık genç bir delikanlı olduğu görüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN