Altınordulu Çağlar: Bekle beni Fransa

Altınordulu Çağlar: Bekle beni Fransa

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun A Milli Takım'da forma giyen genç stoperi Çağlar Söyüncü, Fransa'da yapılacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda yer almayı hayal ettiğini söyledi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun A Milli Takım'da forma giyen genç stoperi Çağlar Söyüncü, Fransa'da yapılacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda yer almayı hayal ettiğini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun aylık dergisi TamSaha'ya verdiği röportajda, ilk kez A milli olduğu İsveç'le oynanan hazırlık maçında büyük bir heyecan yaşadığını ifade eden Çağlar, şöyle konuştu:

"Bu benim için büyük bir gururdu. Türk futbolunun en büyük değerleri ile bir aradayım. Kendimi daha çok geliştirerek, burada daha iyi işler çıkarmaya çalışacağım. EURO 2016'da yer almak için ligin kalan maçlarında yüksek performans göstermem gerektiğini düşünüyorum. Eksikliklerimi bir an önce giderip, form durumumu yukarıda tutmam lâzım. Hem finallerde yer alabilmek hem de ileriki yıllarda A Milli Takım'da kalıcı olabilmek için bunları yapmam gerekiyor." 

Altınordu'nun altyapı oyuncularıyla Süper Lig'e çıkıp, transfer yapmadan kalıcı olmayı hedeflediğini anlatan genç savunma oyuncusu şöyle devam etti:
 

"ÖNCE ROONEY'İ SONRA PUYOL'U" 

"Üç sezondur iskelet bir kadromuz var. Takım neredeyse aynı oyunculardan kurulu. Bu sezon mutlaka Süper Lig'e çıkmalıyız gibi bir hedefimiz yok. Önemli olan orada kalıcılığı sağlayacak kalite ve tecrübeyi yakalamak. Altınordu'da futbolcu olarak çok şanslılıyız. Çünkü imkânlarımız olduğu halde, başkanımız Türk oyunculara güvenerek yabancı transfer etmiyor. Gençlere güvenerek neler yapılabileceğini gösteren bir başkanımız var. Bu misyon sayesinde başarıyı yakaladığımı düşünüyorum. Sorumluluklarımın arttığının farkındayım. Daha çok çalışarak bu sorumlulukların üstesinden gelebileceğime inanıyorum. Futbola forvet olarak başladığım dönemde Manchester United'lı Rooney'i, stoper olduktan sonra da Barcelonalı Puyol'u örnek alıyorum." 
 
İZMİR / DHA 


İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN