Amanoslar şehidi Salih Kayan’ın acı haberi Samsun'a düştü

Amanoslar şehidi Salih Kayan’ın acı haberi Samsun'a düştü

Hatay’ın Dörtyol ilçesi kırsalı Amanoslar'da çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Salih Kayan’ın acı haberi Samsun’a düştü.

Hatay’ın Dörtyol ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Salih Kayan’ın acı haberi memleketi Samsun'un Ladik ilçesine bağlı Doğankaş Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi.

LADİK İLÇESİNE DÜŞTÜ

Hatay’ın Dörtyol ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada Samsun’un Ladik ilçesi Doğankaş (Aladun) Mahallesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Salih Kayan şehit düştü.

ANNESİ VE KAYINVALİDESİ SAMSUN'DA

Şehit Kayan’ın cenazesi yarın Adana’da düzenlenecek törenin ardından uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanına getirileceği, ardından Ladik ilçesine götürülerek burada ikindi namazını müteakip toprağa verileceği belirtildi.
Şehit Uzman Çavuşun eşinin Ankara’da ikamet ettiği, Ladik’te ise annesi ve kayınvalidesinin bulunduğu öğrenildi.

SAMSUN/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN