Ameliyat oldu... Galatasaraylı Falcao'dan ilk görüntü

Ameliyat oldu... Galatasaraylı Falcao'dan ilk görüntü

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile kafa kafaya çarpıştıktan sonra yüz kemiklerinde kırıklar tespit edilen Falcao ameliyat oldu. Başarılı geçen ameliyatın ardından Falcao'nun eşi sosyal medyadan paylaşımda bulundu. İşte Falcao'nun ilk görüntüsü...

Galatasaray'da antrenman sırasında hava topu mücadelesinde Kerem Aktürkoğlu ile kafa kafaya çarpışan ve yüz kemiklerinde kırıklar tespit edilen Radamel Falcao ameliyat oldu.

35 yaşındaki futbolcuya anestezi ile kapalı müdahale gerçekleştirildi. Hastanede müşahade altındaki Falcao'nun doktorların kararına göre, 1-2 gün içinde taburcu edilmesi bekleniyor.

Genel sağlık durumu iyi olan Falcao'nun sahalara dönüşünün 3 haftayı bulması öngörülüyor. 

01.jpgBaşarılı geçen ameliyatın ardından Falcao'nun eşi de sosyal medyadan Galatasaraylı futbolcunun ilk görüntüsünü paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN