Ameliyat sonrası Altay Bayındır'dan ilk açıklama

Ameliyat sonrası Altay Bayındır'dan ilk açıklama

Antrenmanda sakatlanan Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, ameliyat sonrası açıklamalarda bulundu. Başarılı bir ameliyat geçirdiğini ifade eden Bayındır, "Güçlüyüm. En kısa sürede kendime titizlikle dikkat edip sahalarda olacağım" dedi.

Ameliyat sonrası açıklama yapan genç file bekçisi Altay Bayındır, "Kırık tespitinden çok takımımla beraber olamayacağımın üzüntüsünü yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Altay Bayındır, antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası el bileği skafoid kemiğinde kırık tespit edilmesi nedeniyle ameliyat edildi.

Başarılı bir operasyon geçiren milli kaleci, kişisel sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı.

23 yaşındaki kaleci fotoğrafın altına ise, "Kırık tespitinden çok takımımla beraber olamayacağımın üzüntüsünü yaşıyorum. Başarılı bir ameliyat geçirdim ve güçlüyüm. En kısa sürede kendime titizlikle dikkat edip sahalarda olacağım. Destekleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim" notunu düştü.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN