Icardi'yi unutturacak transfer! Erden Timur devreye girdi bu iş bitti: Aslan süper yıldıza imzayı attırıyor!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takımla mücadele etmek için kolları sıvadı. İcardi'nin yanına bir süper yıldız eklemeyi planlayan sarı-kırmızılı ekip, dünyaca ünlü golcü futbolcu için düğmeye bastı.

Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk yönetiminde Avusturya’nın Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sezon ilk transferini İspanyol savunma oyuncusu Angelino ile gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekip, son olarak ezeli rakibi Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurmayı amaçlayan Galatasaray, bu kez gözünü dünyaca ünlü golcüye dikti.

Gelecek sezon üç kulvarda mücadele edeceği için geniş bir kadro kurmayı amaçlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurmak için düğmeye bastı. Geçen sezon Icardi, Mertens, Torreira, Dubois ve Zaniola gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak Avrupa basınında adından söz ettiren sarı-kırmızılı ekip Devler Ligi için gözünü kararttı.

'ICARDİ'Yİ UNUTTURACAK TRANSFER'

Geçen sezon kiralık olarak takıma katılan ve attığı gollerle şampiyonlukta başrol oynayan Mauro Icardi'yi bonservisiyle kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, Arjantinli yıldızın yanına bir süper yıldız eklemek için kolları sıvadı. Aslan'ın bu hamlesi 'Icardi'yi unutturacak transfer' şeklinde yorumlandı.

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın haberine göre; Aslan Fransız devi Marsilya ile yollarını ayıran Şilili yıldız Alexis Sanchez'i gözüne kestirdi.

Geçen sezon da Şilili golcüyü kadrosuna katmak isteyen ancak transferde mutlu sona ulaşamayan sarı-kırmızılı ekibin bu kez daha istekli olduğu belirtildi.

Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Şilili futbolcuyla Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur bir görüşme gerçekleştirdiği ve yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı ekibe yeşil ışık yaktığı ileri sürüldü. Tarafların önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği ifade edilirken golcü futbolcunun sarı-kırmızılı ekip hakkında eski takımı Marsilya'daki takım arkadaşı Cengiz Ünder'den bilgi aldığı öğrenildi.

Geçen sezon 44 maçta görev alan yıldız futbolcu, takımına 18 gol 3 asistlik katkı sundu. Bazı spor yorumcuları Şilili golcünün Galatasaray'a İcardi'den daha fazla fayda sağlayacağı görüşünde birleşti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri