Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama: Bazı yollar trafiğe kapatıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama: Bazı yollar trafiğe kapatıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, patlama nedeniyle Atatürk Bulvarı'nın Kızılay Kavşağından, Akay Kavşağına kadar çift taraflı araç trafiğine kapatılacağını bildirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu şekilde; "13.03.2016 tarihinde saat 18.45 sıralarında ilimiz Çankaya İlçesi Kızılay bölgesinde meydana gelen patlama olayı nedeniyle 14.03.2016 Pazartesi günü kapatılacak yolları belirledi.

13.03.2016 tarihinde saat 18.45 sıralarında ilimiz Çankaya İlçesi Kızılay bölgesinde meydana gelen patlama olayı nedeniyle;

14.03.2016 Pazartesi günü Atatürk Bulvarının Kızılay Kavşaktan Akay Kavşağına kadar çift taraflı olacak şekilde araç trafiğine kapatılacak ve Kızılay Güvenpark, Yüksel Caddesi, GAMA İş Merkezi ve YKM önü metro çıkışları kapatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANKARA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN