Ankara saldırısı dünya basınında

Ankara saldırısı dünya basınında

Ankara Kızılay meydanıdan büyük bir patlama meydana geldi. Dünya basını Ankara saldırısını son dakika olarak geçti.

BBC, Breaking News hesabı üzerinden olayı "Türkiye'nin başkenti Ankara'nın Kızılay bölgesinde patlama oldu, yaralıların olduğu belirtiliyor" diye geçti.

AFP, son dakika olarak geçtiği tweette “medya Ankara'nın merkezindeki patlamada çok sayıda kişinin yaralandığını belirtiyor” dedi.

Al Arabiya'nın twitter adtresi aracılığıyla TRT'ye dayandırdığı haberinde patlamanın bir otobüs ve bir aracın çarpışmasının ardından meydana geldiğini belirtti.

Al Arabiya'nın twitter adtresi aracılığıyla TRT'ye dayandırdığı haberinde patlamanın bir otobüs ve bir aracın çarpışmasının ardından meydana geldiğini belirtti.

Reuters haber ajansı, Ankara'daki patlamayla ilgili olarak üst düzey bir güvenlik yetkilisinden alınan bilgiye göre ölü ve yaralıların olduğunu söyledi. Reuters haberine göre, patlamanın hemen ardından silah sesi de duyuldu.

İngiliz Telegraph gazetesi patlamayı 'Türkiye'nin Başkenti Ankara'da büyük bir saldırı meydana geldi, ölü ve yararlılar var' başlığıyla duyurdu.

İsrail'in Haaretz gazetesi haberi 'Türkiye'nin başkentinde patlama meydan geldi. Çok sayıda ölü var' şeklinde geçti.

İspanyol El Pais, Ankara'nın merkezinde meydana gelen patlama çok sayıda kişinin ölümüne yol açtı. Büyük bir ihtimalle araba ile yapılan patlama olayı Güven parkın yakınlarında gerçekleşti.

Rusya Federasyonu basını, Ankara'da bugün yaşanan ve ilk belirlemelere göre 27 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını son dakika gelişmesi olarak haberleştirdi. Rus basınında, terör saldırısı ve gelişmeler geniş yankı buldu.

Guardian: Ankara büyük bir patlamayla sarsıldı

Ankara'nın ulaşım merkezinin yakınındaki patlamada ilk belirlemelere göre 27 kişi hayatını kaybetti. Güvenlik yetkilileri patlamanın bomba yüklü bir aracın patlatılmasıyla meydana geldiğini açıkladı.

Independent:  Ankara'daki bombalı patlamada en az 27 kişi hayatını kaybetti

Türkiye'nin başkenti Ankara'nın Kızılay bölgesinde otobüs durağı yakınlarındaki patlamada en az 27 kişi hayatını kaybetti. Gelen haberlere göre, patlama, bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu meydana geldi

Daily Mail: Ankara'daki bombalı aracın patlaması sonucu 27 kişi öldü

Türkiye'nin başkenti Ankara'da bombalı aracın patlaması sonucu en az 27 kişi hayatını kaybetti, 75 kişi de yaralandı. Patlama, Ankara'nın en büyük meydanı Kızılay Meydanı'nın yakınlarındaki Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Patlamanın ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu, acil güvenlik toplantısı düzenliyor.

Financial Times: Ankara'daki patlamada en az 27 kişi öldü

Ankara'nın en merkezi ulaşım noktasında meydana gelen patlamada en az 27 kişi hayatını kaybetti, 75 kişi de yaralandı. Başkentte bir aydan daha az süredeki ikinci ölümcül patlamada, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Hükümet patlama ile ilgili yayın yasağı koydu.

Sky News: Ankara'daki bombalı aracın patlaması sonucu  27 kişi öldü

Türkiye'nin başkenti Ankara'daki kalabalık otobüs durağının yakınındaki patlamada en az 75 kişi yaralandı. Patlamanın bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu meydana geldiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN