Borcunu almaya gitti ölüsü bulundu

Borcunu almaya gitti ölüsü bulundu

Ankara'da alacağını tahsil etmek için giden Rafet Ünal yol kenarında ölü bulundu.

Ankara'da alacağını tahsil etmek için giden kişi bir müddet sonra yol kenarında ölü bulundu. Rafet Ünal'ın kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünün anlaşılması için soruşturma başlatıldı.

ARACININ İÇİNDE VURULMUŞ

Olay, dün öğleden sonra Ankara’nın Pursaklar ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Park halinde duran 06 DY 3236 plakalı otomobilde bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ve polis ekiplerince yapılan kontrolde hareketsiz yatan kişinin Rafet Ünal olduğu ve vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi.

ankaracinayet.jpg

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ekiplerin yaptığı incelemede, hayatını kaybeden Ünal'ın Keçiören ilçesinde kozmetik ürünleri satan bir iş yerini çalıştırdığı öğrenilirken yakınlarının ifadesine göre, Ünal'ın bir alacağının tahsili için gittikten sonra ortalardan kaybolduğu belirlendi. Olay yerine gelen talihsiz adamın yakınları sinir krizi geçirdi.
Öte yandan polis ekipleri, olay yerinde görevini icra eden bir basın mensubunun kamerasına el koyarak çektiği görüntüleri sildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN