Ankara'da pompalı tüfekli komşu kavgası

Ankara'da pompalı tüfekli komşu kavgası

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi daha önce de aralarında husumet bulunan komşusuyla tartıştı. Pompalı tüfeği alan şüpheli 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Ankara'nın Mamak ilçesi Bahçelerüstü Mahallesi 279'uncu Sokak'taki bir apartmanda, Mustafa A. ile daha önceden husumetli olduğu komşuları S.K., R.B. ve ismi belirlenemeyen bir kişi arasında kavga çıktı. Yaşanan arbedenin ardından evindeki pompalı tüfeği alan Mustafa A., S.K. isimli kadın ile R.B. ve ismi belirlenemeyen kişiye ateş etti. Sırtından vurulan R.B. ağır yaralanırken, diğer 2 kişi de isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı.

Mustafa A. ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, Mustafa A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

EVİNDE UYUŞTURUCU BULUNDU

Olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri, saldırganın pompalı tüfekle toplam 12 el ateş edildiğini belirledi. Zanlının evinde yapılan incelemede ise uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN