Ankaraspor'da Kovid-19 şoku! 9'u futbolcu 16 kişi koronavirüse yakalandı

Ankaraspor'da Kovid-19 şoku! 9'u futbolcu 16 kişi koronavirüse yakalandı

Ankaraspor'da da Kovid-19 şoku yaşandı, 9'u futbolcu 16 kişi koronavirüse yakalandı. Dün de Yeni Malatyaspor'da 4 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor'da 9 futbolcu ve 7 personelin koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Futbol takımımızın Giresunspor'la oynayacağı müsabaka öncesi rutin olarak yapılan Kovid-19 tarama testlerinde 9 futbolcumuz ve 7 personelimizde pozitif sonuca rastlanmıştır. Futbolcularımız ve personelimiz için gerekli izolasyon ve takip sürecine Sağlık Bakanlığı protokollerince başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

4 FUTBOLCUNUN TESTİ POZİTİF

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da da 4 futbolcunun koronavirüs (kovid-19) testi pozitif çıkmıştı. 

Dün yapılan açıklamada, "Futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve kulüp çalışanlarımıza rutin olarak uyguladığımız Kovid-19 testleri yapılmış, 4 oyuncumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. Ev izolasyonuna alınan oyuncularımızın tedavisi sürmektedir." denildi.

TRABZONSPOR'DAN DA AÇIKLAMA

Yine dün Trabzonspor'da bir futbolcunun koronavirüs (Kovid-19) test sonucunun pozitif çıktığı duyurulmuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN