Antalya'da yürek yakan görüntü: Aç kaldığı için ekmek çaldı

Antalya'da yürek yakan görüntü: Aç kaldığı için ekmek çaldı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir marketten ekmek çalan vatandaş kovalamaca sonunda yakalandı. Kerim S. isimli kişi uzun süredir işsiz olduğunu ve aç olduğu için ekmeği çaldığını söyledi.

Antalya'da aç olduğunu söyleyen bir vatandaş ekmek çalarken yakalandı.

Serik Akçaalan Mahallesi’ndeki bir markete alışveriş için giren Kerim S., ekmek ve çerez paketini gizlice kıyafetinin içine koydu. Durumu güvenlik kamerası sayesinde fark eden market çalışanı, şüpheli Kerim S.’nin yanına gidip aldıklarını geri bırakması gerektiğini söyledi. Kerim S. ise cevap vermeden marketten kaçtı.

Bunun üzerin şahsın peşinden koşan market çalışanları, Kerim S.’yi boş bir arazide çevredeki vatandaşların yardımıyla yakaladı. Polis merkezine götürülen Kerim S. ifadesinde “Karnım açtı o yüzden aldım” dediği öğrenildi. Karakoldaki işlemlerinin ardından şüpheli serbest bırakıldı.

UZUN SÜREDİR İŞSİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Sözcü'nün haberine göre Kerim S., daha önce turistik bir otelde çalıştığını, pandemi nedeniyle çalıştığı otelin kapanması nedeniyle uzun zamandır işsiz kaldığını belirtti.

Aç kaldığı için böyle bir olayı gerçekleştirdiğinİ anlatan Kerim S.; “Pandemi nedeniyle çalıştığım otel kapandı. Ardından sokağa çıkma yasakları geldi. İşsizliğim döneminde hiçbir yerden yardım alamadım. Aylardır iş arıyorum fakat bulamadım. Aç kaldım, bu yüzden böyle bir olayı gerçekleştirdim. Şu anda memleketim Burdur’a geri dönüyorum” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN