Antalyaspor: Fenerbahçe'ye karşı bir imada bulunmadık

Antalyaspor: Fenerbahçe'ye karşı bir imada bulunmadık

Antalyaspor Kulübü, Fenerbahçe'ye karşı 4-2 kazanılan maçta, atılan gollerden sonra Nuri Alço'nun oynadığı filmlerde kullanılan 'The End' müziğinin statta çalınmasıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Antalyaspor'un Fenerbahçe ile 5 Şubat Cuma günü Antalya Arena'da oynadığı karşılaşmada, statta çalınan ABD'li yönetmen John Carpenter'in 1976 yılında çektiği 'Assault on Precinct 13' filminin 'The End' adlı müziği tartışma konusu oldu.

Yeşilçam filmlerinde kötü adam karakteriyle tanınan Nuri Alço'nun yer aldığı tecavüz sahnelerinde kullanılan müzik, Fenerbahçe maçında Antalyaspor'un attığı golden sonra çalındı. Antalyaspor'un 4-2 kazandığı maçın sonrasında da kırmızı-beyazlı taraftarlar, 'Nuri Alço Operasyon' olarak bilinen müzikle büyük sevinç yaşadı.

Taraftarın talebi

Antalyaspor taraftar gruplarının Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı talep üzerine kulüp idarecileri tarafından müziğin çalınmasına karar verildiği öğrenildi. Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, "Fenerbahçe'ye karşı bir imada bulunmadık. Kötü niyetli bir çalışma olduğunu düşünmüyoruz. Bu skora dayalı çalınan bir müzik değil. Bu sonuçta bir müzik, spor da bir eğlence, kimseyi kırmak, incitmek amacımız yok."

"Aldığımız galibiyetin önemi Fenerbahçe'nin büyüklüğünden geliyor"

"Bizim aldığımız galibiyetin önemi de Fenerbahçe takımının büyüklüğünden geliyor. Maçta çok iyi oynayıp hak ederek galibiyet elde ettik. Bu galibiyetin farklı ve önemi olmayan konularla önemsizleştirilmemesi lazım" diye konuştu.

'The End' müziği

Söz konusu müziğin yer aldığı ve Türkçe'ye '13. Bölgeye Saldırı' şeklinde çevrilen gerilim ve korku filmi, ABD'de beklenen gişeyi yapamadı. Türkiye'de ise VHS furyasının yaşandığı 1980'li yılların başında film kiralama şirketlerinde bu film en çok kiralananlar listesinde ilk sıraya yükseldi. Türk sinemasında bu müzik ise genellikle Nuri Alço'nun yer aldığı filmlerde kullanıldı.

ANTALYA / DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN