Antalya'yı sağanak ve fırtına vurdu! Yollar göle döndü

Antalya'da şiddetli yağış sele neden oldu. Sağanak nedeniyle Antalyaspor-Hatayspor maçı ertelenirken, yollar adeta göle döndü.

Antalya’da öğleden sonra başlayan yağmur, gitgide şiddetlendi. Zaman zaman şiddetli rüzgarla birleşen yağış, akşam saatlerinde cadde ve sokakları adeta dereye çevirdi. Bazı bölgelerde bodrum ve bahçe katında bulunan evleri su bastı.

a4.jpg

MAHSUR KALANLAR BOTLA KURTARILDI 

Son 24 saatte kent merkezinde, metrekareye 144 kilogram yağış düştüğü açıklanırken, itfaiye ekipleri su birikintisi nedeniyle yolda mahsur kalan servis aracı içerisindeki 4 kişiyi bot yardımıyla kurtardı. 

FIRTINA SERALARA ZARAR VERDİ 

Kumluca ilçesinde aşırı yağış ve fırtınayla birlikte hortum oluştu. Hortum sebebiyle çok sayıda seranın da plastik örtüsü yırtıldı. Aynı saatlerde yine ilçeye bağlı Sarıcasu mahallesi Zahmakıranlar mevkiinde sele dönüşen yağış seralara zarar verdi. 

a5.jpg

TOPLU TAŞIMALARIN İÇİ SUYLA DOLDU 

Sağanak özellikle mahalle aralarındaki yolları suyla doldurdu. Ana arterlerde güçlükle ilerleyen trafik bazı ara sokaklarda tamamen durdu, otomobiller ve cipler suyun içinde mahsur kaldı. Toplu taşıma aracı otobüslerde lastiklerini kapatacak kadar yükselen suyun içinde hareket etmekte zorlandı, otobüslerin içi suyla doldu. 

a9.jpg

BİRÇOK ARAÇ KAZA YAPTI

Yağmurla ıslanan ve yerler su birikintilerinin ulaştığı D-400 Karayolu üzerinde de birçok araç kaza yaptı. Birçoğu direksiyon hakimiyetini kaybetme sonucu kaldırım ve bariyerlere çarpma sonucu meydana gelen kazalarda can kaybı veya yaralanma olmadı. Kemer Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, başka kazalar olmaması için kazaya karışan araçları iterek yol kenarına aldı ve yol güvenliğini sağladı.  

a6.jpg

MAÇ ERTELENDİ  

Süper Lig'in 15. haftasında bugün oynanması gereken ancak yoğun yağış nedeniyle ertelenen Fraport TAV Antalyaspor-Atakaş Hatayspor maçı, yarın yapılacak. 

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Süper Lig'in 15. haftasında bugün oynanması gereken Fraport-TAV Antalyaspor-Atakaş Hatayspor karşılaşması Antalya'da yaşanan yoğun yağış ve saha zemininin elverişsiz olması nedeniyle maçın hakemi tarafından yarın aynı saate ertelendi" denildi.

a1-001.jpga2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN