Arda Turan tam bir hayal kırıklığı

Arda Turan tam bir hayal kırıklığı

İspanyol basından Marca, Barcelona’dan Başakşehir’e transfer olan Arda Turan için ‘tam bir hayal kırıklığı’ ifadesini kullandı. Marca ayrıca milli futbolcunun iz bırakamadan Katalan ekibinden ayrıldığının altını çizdi.

Barcelona’dan ayrılarak Başakşehir’e imza atan Arda Turan, İspanyol basınında günün konusu oldu. Marca gazetesi, ‘Arda Turan’ın batışı’ (El hundimiento de Arda Turan) başlıklı bir analiz yayınlarken, milli futbolcunun iz bırakamadan Katalan ekibinden gittiğinin altını çizdi. Yazıda Atletico Madrid’de sergilediği performans sayesinde Barcelona’nın ilk 11 oyuncusu olarak kadrosuna kattığı Arda Turan’ın, tam bir hayal kırıklığı yarattığı belirtildi. Analizde, Arda’nın yarım sezonluk performansında sadece La Liga’da 3 maçın tamamında oynadığı, Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta sonradan oyuna girdiği ve kupada bir dakika bile görev alamadığı vurgulandı. Barcelona’dan hiçbir iz bırakmadan gönderilen Arda’dan bir kuruş bile kazanılamadığı da yazıda yer aldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN