Arteta futbolu bıraktı, Guardiola'nın yardımcısı oldu

Arteta futbolu bıraktı, Guardiola'nın yardımcısı oldu

Arsenal ile yollarını ayırma kararı alan Mikel Arteta, Manchester City'de Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapacak.

Geride bıraktığımız sezonda Arsenal'de yeterince forma şansı bulamayan İspanyol orta saha oyuncusu Mikel Arteta, futbolu bırakıp antrenörlük kariyerine başladığını açıkladı.

2015-2016 sezonunda Arsenal ile sadece 9 maça çıkan 34 yaşındaki Arteta, Manchester City'de Teknik Direktör Pep Guardiola'nın yardımcısı olarak görev yapacak.

'MANCHESTER CITY'DE YARDIMCI HOCA OLACAĞIM'

Kararını sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan Arteta, '' 5 yıl boyunca çok güzel günler geçirdiğim Arsenal'den ayrılıp Manchester City'de yardımcı teknik direktör olacağım'' dedi.

Manchester City, Arteta'nın açıklamasında kısa bir süre sonra İspanyol futbol adamının yardımcı teknik direktör olarak atandığını resmi internet sitesinden duyurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN