Artvin'de kum yüklü kamyon yandı

Artvin'de kum yüklü kamyon yandı

Artvin'de seyir halindeyken alev alan Onur Keskin yönetimindeki 61 AV 549 plakalı kum yüklü kamyon yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay saat 11.30 sıralarında, Artvin- Şavşat karayolu üzerinde Salkımlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Artvin Karayolları 102’inci Şube Şefliği’ne ait olan ve Şavşat yönüne seyreden Onur Keskin yönetimindeki 61 AV 549 plakalı kum yüklü kamyonun motor bölümünde bilinmeyen nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü.

30 DAKİKA BOYUNCA TRAFİĞE KAPATILDI

Sürücünün kaçarak kurtulduğu olayda alevler içinde kalan kamyon, Artvin Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Kamyon kullanılamaz hale gelirken, yangın nedeniyle Artvin Şavşat karayolu yaklaşık 30 dakika boyunca trafiğe kapalı kaldı.

ARTVİN/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN