Asıl kış şimdi geliyor! Kar yağışına hazır olun

Asıl kış şimdi geliyor! Kar yağışına hazır olun

Türkiye, Balkanlar'dan gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Soğuk hava dalgası ile birlikte Trakya'da sıcaklıklar 15 derece düşürecek. Fakat asıl soğuklar Pazar günü başlayacak. Dikkat! Kar yağışına hazır olun...İstanbul Valiliği de son dakika uyarısı yaptı, İstanbul için 'sarı' alarm verdi.

Balkanlar'dan gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle sıcaklıklar, yarından itibaren hissedilir derecede düşecek.

Soğuk hava dalgası ile birlikte sıcaklıklar, Trakya'da 15 derece düşürecek. Bugün bölgede ortalama en yüksek sıcaklık 18 derece olacak, yarından itibaren de 3 dereceye azalacak.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ASIL SOĞUKLAR GELİYOR

Soğuk hava dalgası, Pazar günü Karadeniz üzerinden gelecek sistemle birleşecek ve kuvvetli poyrazın etkisiyle sıcaklıklar eksi değerlere indirecek.

Pazar günü Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da kar yağışı etkili olacak.

Kar yağışının pazartesi günü de devam edeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDAN KRİTİK UYARI

İstanbul Valiliği de İstanbul ile ilgili son dakika uyarısı yaptı.

Resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "İstanbul'da Meteoroloji raporuna göre; hava sıcaklığının azalması, hafta sonundan itibaren yağışların kar şeklinde olması bekleniyor. Bugün (11 Şubat) rüzgarın yer yer kuvvetli olması beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

İŞTE HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

11 ŞUBAT 2021 PERŞEMBE

01.jpg

12 ŞUBAT 2021 CUMA

02.jpg

13 ŞUBAT 2021 CUMARTESİ

03.jpg

14 ŞUBAT 2021 PAZAR

04.jpg

15 ŞUBAT 2021 PAZARTESİ

05.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN