Atatürk anıtına sprey boyalı saldırı

Atatürk anıtına sprey boyalı saldırı

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi önünde dün açılışı gerçekleşen Atatürk anıtı, sprey boyalı saldırıya uğrarken, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Bugün sabah saatlerinde heykelin önüne gelen ve elindeki sprey boya ile anıt altındaki yazı üzerine çarpı şeklinde yeşil boya sıkan bir kişiyi belediye binası önündeki güvenlik görevlileri fark etti.

Durumun polise bildirilmesinin ardından şüphelinin belediyede görevli ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildiği öğrenildi.

Şüphelinin sorgusu sürerken, polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. 

ESKİŞEHİR/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN