Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısı sonrası ilk görüntüler - Son dakika haberleri

Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısı sonrası ilk görüntüler - Son dakika haberleri

Atatürk Havalimanı'nda 2 ayrı canlı bomba saldırısı meydana geldi. Patlama sonrası giriş çıkışların kapatıldığı belirtilirken olay yerinden ilk görüntüler de geldi.

Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar VIP gidiş teminalinde patlama meydana geldi. Dış hatlar terminalinde art arda patlama sesi duyuldu.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda art arda iki patlamanın yaşandığı iddia edildi. Patlamanın dış hatlar terminalinde gerçekleştiği iddia ediliyor. Son dakika bilgisine göre havalimanında 2 ayrı noktada terör saldırısı olduğu belirtiliyor. Ayrıca Atatürk Havalimanı'na giriş ve çıkışlar kapatıldı.

16-06/28/5772d0b118c7731e8cf4dca2

Kararın ulaştığı bilgilere göre İstanbul Atatürk Havaalanı dış hatlarında hem geliş hem de gidiş terminalimde 2 ayrı canlı bomba saldırısı gerçekleştiği belirtildi. Patlama olduğu için giriş çıkışların kapatıldığı öğrenilirken canlı bombanın yanındaki diğer bir teröristin iç hatlara kaçtığı öğrenildi.

OLAY SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER

16-06/28/5772cfa218c7731e8cf4dc83

Saldırıda çok sayıda yaralı olduğu belirtilirken bir polisin saldırganların elinde rehin olduğu öne sürüldü. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN