Avrupa devi Sporting Lizbon resmen Quaresma'yı istiyor

Avrupa devi Sporting Lizbon resmen Quaresma'yı istiyor

Portekiz devi Sporting Lizbon Başkanı Bruno de Carvalho, Quaresma'yı yeniden takımda görmek istediğini söyledi.

Portekiz'in Sporting takımı gözünü Beşiktaş'lı Ricardo Quaresma'ya dikti. Başkan Bruno de Carvalho, oyuncu ile ilgilendiklerini açıkladı.

Yeniden Sporting'de isterim

Portekiz basınına konuşan Carvalho, Quaresma'nın Beşiktaş'ta önemli bir yer edindiğini ancak onunla ilgilenmekten vazgeçmeyeceklerini söylerken, "Quaresma gibi bir oyuncu Sporting'in her zaman ilgileneceği bir isimdir. Onu yeniden Sporting'de görmek ister miyim? İsterim." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli başkan şu an için resmi bir teklifleri bulunmadığını belirtirken, "Hayatta her şey mümkün. Sporting'de de bunu defalarca tattım" dedi ve Quaresma'nın da yeniden yetiştiği kulüp olan Sporting forması giyebileceğine dair sinyaller verdi.

Carvalho ayrıca sezon başında Quaresma'nın Beşiktaş'a gitmemesi halinde onu transfer etmek istediklerini de itiraf etti. Başkan sözlerini, "Quaresma'yı takımda görmekten çok mutlu olacağım" diyerek tamamladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN