Avrupa Parlamentosu grup başkanı Manfred Weber saldırı hakkında açıklamalarda bulundu

Avrupa Parlamentosu grup başkanı Manfred Weber saldırı hakkında açıklamalarda bulundu

Ankara'da akşam saatlerinde askeri servis araçlarına gerçekleştirilen bombalı saldırıya yakından şahit olan Avrupa Parlamentosu grup başkanı Manfred Weber terörü lanetlerken "Teröre karşı omuz omuza vermeliyiz" açıklamasında bulundu.

[Karar]

Ankarada akşam saatlerinde askeri servis araçlarına gerçekleştirilen bombalı saldırı Alman basınında flaş haber olarak verildi. Saldırıya yakından şahit olan Avrupa Parlamentosu grup başkanı Manfred Weber Bild gazetesine açıklamalarda bulundu. Patlama anını anlatan Weber "İlk önce bir uğultu duyuldu. Daha sonra ise yüksek seste bir çınlama meydana geldi" dedi. Olay anı hakkında detaylı bilgi veren Weber terörü lanetlerken "Bu saldırı, bundan sonraki süreçte teröre karşı daha sıkı bir işbirliği içinde olmamız gerektiğini ve bu tip saldırılara karşı omuz omuza vermemiz gerektiğini göstermiştir" diye belirtti.

16-02/17/manfred.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN