Avrupa'da bıçaklı saldırgan dehşeti... Önce İngiltere sonra Belçika

Avrupa'da bıçaklı saldırgan dehşeti... Önce İngiltere sonra Belçika

Avrupa bıçaklı saldırgan dehşeti yaşanıyor. İlk bıçaklı saldırı haberi İngiltere'den geldi. Londra'nın güneyindeki Streatham bölgesinde, bıçaklı terör saldırı düzenleyen bir kişi polis tarafından vurularak öldürdü. Aynı saatlerde Belçika'da 2 kişiyi bıçaklayan saldırgan polis tarafından vuruldu.

İngiltere ve Belçika'da art arda bıçaklı saldırgan dehşeti yaşandı. Londra polisinden yapılan açıklamada, "Bir kişi, silahlı polisler tarafından vuruldu. Bu aşamada birkaç kişinin bıçaklandığına inanılıyor.

Durum değerlendiriliyor, olay terör bağlantılı ilan edildi." ifadelerine yer verildi. İngiliz basınındaki haberlerde, olayın yerel saatle 14.00 (TSİ 17.00) civarında Londra'nın güneyindeki Streatham bölgesinde gerçekleştiği belirtildi. Görgü tanıkları da olay yerinde çok sayıda polis ve 9-10 ambulans bulunduğunu aktardı.

20-02/02/fr.png

BELÇİKA'DA SALDIRGAN İKİ KİŞİYİ BIÇAKLADI

Belçika'nın Gent kentinde yoğun bir cadde olan Bevrijdingslaan'da bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırıda 2 kişi yaralandı. Yaralılar acilen hastanede tedavi altına alındı.

Bevrijdingslaan caddesindeki Tulpstraat ve Acaciastraat sokakları arasındaki geçiş güvenlik önlemi sebebiyle kapatıldı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN