Ayasofya'da çıplak poz veren Belçikalı model Marisa Papen: Türkiye'yi takip etmememiz avantaj olmuş

Ayasofya'da çıplak poz veren Belçikalı model Marisa Papen: Türkiye'yi takip etmememiz avantaj olmuş

Ayasofya'da çekilen çırılçıplak fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Belçikalı manken Marisa Papen, "Türkiye'deki durumu bilsek, bu işi yapamayabilirdik" dedi.

Geçen hafta Türkiye'de Ayasofya, Kapadokya, Eminönü ve Boğaz'da çekilen çırılçıplak fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Belçikalı manken Marisa Papen, "Ben haberleri takip etmiyorum, ortağım ve fotoğrafçı Jesse'nin de bildiğini sanmıyorum. Türkiye'yi takip etmememiz bir avantaj olmuş zira durumu bilseydik, bu işi yapmayabilirdik" dedi.

Geçen yıl Mısır ve Kudüs'te çektirdiği fotoğraflar sonrası gözaltına alınan Belçikalı model Papen, Türkiye'ye geldiğini yaptığı paylaşımlarla ortaya çıkarmıştı. Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak poz veren Papen, fotoğrafı sosyal medyadan da paylaşmıştı.

Türkiye'de çektiği çıplak fotoğraflar büyük tartışma yaratan Papen, "Daha önce de çok kez söylediğim gibi Tanrı tarafından yaratılan bir vücut nasıl saldırgan olabilir" ifadesini kullandı.

Papen, "Artık kalbimizi ve içgüdümüzü dinleyemiyoruz. Doğduğumuz andan itibaren beynimiz yıkanıyor" diye konuştu.

Türkiye'deki siyasi ve sosyal durumu bilmediğini söyleyen Papen, "Ben haberleri takip etmiyorum, ortağım ve fotoğrafçı Jesse'nin de bildiğini sanmıyorum. Türkiye'yi takip etmememiz bir avantaj olmuş zira durumu bilseydik, bu işi yapmayabilirdik" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN