Aylin Akyüz kimdir? Sağlık durumu nasıl? Dizi setinde feci kaza!

Aylin Akyüz kimdir? Sağlık durumu nasıl? Dizi setinde feci kaza!

Çekimleri devam eden Olağan Şüpheliler dizisinde dublör olarak görev yapan Aylin Akyüz, aksiyon içeren bir sahne sırasında düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. İşte, Aylin Akyüz hakkında bilgiler...

Exxen'de yayınlanacak Olağan Şüpheliler dizisinde yaşanan iş kazasıyla ilgili Sinema Televizyon Sendikası'ndan açıklama yapıldı. Çekimler sırasında dublör Aylin Akyüz'ün yer aldığı sahnede önce aracın üzerine sonra da yere düşerek yaralandığı belirtildi. Beyin kanaması nedeniyle yoğun bakıma alınan genç oyuncunun durumunun yakından takip edildiği kaydedildi.

AYLİN AKYÜZ ÖLDÜ MÜ, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Aylin Akyüz'ün yoğun bakımdan çıkarıldığı, bilincinin açıldığı, konuşmaya başladığı ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Kazanın, dizideki kaza çekimi için gelen dublör ekibinin kontrolünde gerçekleştiği ve burada yaşanan bir koordinasyonsuzluk sonucunda olayın meydana geldiği belirtiliyor. 

compressed-ijja.jpg

AYLİN AKYÜZ'ÜN HAYAT HİKAYESİ

Oyunculuk eğitimi alan Aylin Akyüz, televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde dublör olarak görev yapıyor. Daha önce çeşitli yapımlarda yan rollerde oynayan oyuncu, aksiyon sahnelerinde dublörlük yapmak için özel eğitim aldı.

Daha önce çekimlerde irili ufaklı birkaç kaza atlatan Aylin Akyüz, Olağan Şüpheliler dizisinin çekimlerinde beyin kanaması geçirdi. Sinema Televizyon Sendikası, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"03.04.2021 tarihinde, yapımcılığını 1441 Productions'ın üstlendiği "Olağan Şüpheliler" isimli Exxen platformunda yayınlanacak dizi filmin çekimleri sırasında meslektaşımız Aylin Akyüz iş kazası geçirmiştir. Trafik kazası sahnesi sırasında dublör olarak görev alan arkadaşımız, önce aracın üstüne sonra da yere düşerek ağır yaralanmıştır. Kaza sonrası hastaneye yönlendirilen meslektaşımız, beyin kanaması sebebiyle yoğun bakıma alınmıştır. Hastanede ailesini ziyaret ettiğimiz ve olayla ilgili bilgi aldığımız Aylin Akyüz'ün durumu hala ciddiyetini korumaktadır. Meslektaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, ailesi, sevenleri ve tüm ekip arkadaşlarına geçmiş olsun diliyoruz. Adli mercilere de ulaşan bu elim olayın sorumlularının bulunması ve olası ihmallerin açığa çıkarılması için süreci dikkatlice takip ediyoruz. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz."

606b3f24f233f.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN