AYM Başkanı Zühtü Arslan karantinaya girdi

AYM Başkanı Zühtü Arslan karantinaya girdi

Eşi ve kızı koronavirüse yakalanan AYM Başkanı Zühtü Arslan, karantinaya girdi.

Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın eşi ve kızının koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıktı.

Arslan'ın eşi ve kızına, Kovid-19 belirtilerinin ortaya çıkması üzerine test yapıldı. Anne ve kızın testleri 17 Kasım'da pozitif çıktı.

14 GÜN KARANTİNADA KALACAK

Bunun üzerine, herhangi bir belirti göstermeyen ve test sonucu negatif çıkan Arslan'ın da tedbiren 14 gün karantinada kalacağı öğrenildi. 

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

 

Türkiye'de son 24 saatte 4 bin 215 kişiye hastalık tanısı konuldu. Sağlık Bakanlığı'nın 18 Kasım'da açıkladığı verilere göre, son 24 saatte 116 kişi hayatını kaybetti.

Hasta sayısı 425 bin 628, vefat sayısı 11 bin 820, ağır hasta sayısı 3 bin 742, aktif hasta sayısı 52 bin 153 oldu.

Twitter'dan paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da "Bugün tespit edilen 4 bin 215 hasta var. Ağır hasta sayısındaki artış devam ediyor. Virüsün yayılımı bizi zorunlu tedbirler almaya mecbur bırakıyor. Hastalığın yayılımını durdurmak için birlikte hareket etmeliyiz. Tedbirlere birlikte uyarak mücadeleye güç verin" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN