'Ayşe öğretmen'den Bakan Gül'e tepki: Ben neden cezaevine girdim

'Ayşe öğretmen'den Bakan Gül'e tepki: Ben neden cezaevine girdim

Bir televizyon programında "Çocuklar ölmesin" dediği için gözaltına alınan ve daha sonra beraat eden öğretmen Ayşe Çelik, Adalet Bakanı Gül'ün "Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler" sözlerine tepki gösterdi: Peki; Ben neden "çocuklar ölmesin" dediğim için 6 aylık ağzı süt kokan bebeğim ile 2 defa cezaevine girdim.

Bir televizyon programında "Çocuklar ölmesin" dediği için tutuklanan Ayşe Çelik, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün açıklamalarına tepki gösterdi.

Beyaz Show’da 'Çocuklar ölmesin' diyen ve yargılanma sürecinde beraat eden 'Ayşe öğretmen' olarak bilinen Ayşe Çelik, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün, “Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler” sözlerine yanıt verirken, "Peki, ben neden "çocuklar ölmesin" dediğim için 6 aylık ağzı süt kokan bebeğim ile 2 defa cezaevine girdim?” dedi. 

'TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI'NDAN CEZA ALMIŞTI

Ayşe Çelik, Beyaz Show’da “Çocuklar ölmesin” dediği için ‘terör örgütü propagandası yaptığı’ gerekçesiyle bir yıl üç ay hapis cezasına çarptırıldı. 

6 aylık kızıyla birlikte Diyarbakır E Tipi Cezaevi’ne konan Çelik, daha sonra kızını cezaevinden çıkarttırarak ailesine teslim ettirmişti. Çelik, yeniden yargılandığı davada beraat etti.

BAKAN GÜL'ÜN AÇIKLAMALARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Çelik, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün “Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz” sözlerine yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Çelik’in paylaşımı şu şekilde: 

“Peki; Ben neden "çocuklar ölmesin" dediğim için 6 aylık ağzı süt kokan bebeğim ile 2 defa cezaevine girdim?”

1611236075555-ekran-resmi-2021-01-21-16-1-34.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN