Aziz Yıldırım: Allah kimseyi Galatasaray'ın durumuna düşürmesin

Aziz Yıldırım: Allah kimseyi Galatasaray'ın durumuna düşürmesin

Avrupa'dan 1+1 yıl men tehlikesi ile karşı karşıya kalan Galatasaray için Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan "Ben hep söylüyordum. Olmayan paranızı harcamayın diye. Allah kimseyi G.Saray'ın durumuna düşürmesin" dedi.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'a UEFA tarafından verilmesi gündemde olan cezaya yönelik çarpıcı söylemlerde bulundu. Yıldırım, "Ben hep söylüyordum. Olmayan paranızı harcamayın diye. Allah kimseyi G.Saray'ın durumuna düşürmesin" diyerek ezeli rakibini ve taraftarlarını kızdıracak cinsten açıklamalar yaptı.

"Galatasaray bizim dostumuz değil"

Akşam'ın haberine göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı kulüp UEFA Finansal Fair Play kurallarını yerine getiremediği için Avrupa kupalarından 1+1 yıl men cezası alacağını açıklarken, bu şok gelişmeler hakkında F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ne düşündüğü merak konusu oldu.

3 Temmuz sürecinde G.Saray yönetimi, "Bu ateş üfleyerek sönmez" tavrı ile F.Bahçe'nin küme düşürülmesi, Avrupa'dan men edilmesi düşüncesini dile getirdi. F.Bahçe cephesi ise bu duruşu "Fırsatçılık" olarak niteledi. Hatta Başkan Yıldırım "G.Saray bizim dostumuz değil" açıklamasıyla gündemi uzun süre meşgul etti.

"Ceza almamız için 40 takla attılar"

G.Saray'ın 1+1 yıl Avrupa'dan men talebiyle Finansal Fair Play Yargı Organı'na sevk edilmesi üzerine Yıldırım'ın tepkisi, "Allah kimseyi G.Saray'ın durumuna düşürmesin" oldu. 3 Temmuz sürecinde G.Saraylı yöneticilerin takındığı tavra gönderme yapan Yıldırım, samimi dost sohbetlerinde "Bizim ceza almamız için 40 takla attılar. Ama biz 3 kez Avrupa kupasına gidemememize rağmen dimdik ayakta kaldık. Bakalım onlar bir-iki kez Avrupa'nın dışında kalırsa ne yapacaklar?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN