Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe'de görev almayacağım

Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe'de görev almayacağım

Silivri'de görülen Kumpas Davası sırasında basın açıklamasında bulunan Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, "Bir daha Fenerbahçe'de görev almayacağım" ifadesini kullandı.

Kumpas Davası için Silivri'ye gelen Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı.

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

"Ben 14 Şubat'ta 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' demiştim. Sonra 15 Temmuz'da birçok insanımız şehit oldu. FETÖ, hala bitmemiştir. Bu örgütü öyle 3 yılda 5 yılda bitiremezsiniz."

"Sakın bölünmeyin. Ortak noktamız Fenerbahçe. Ne Aziz Yıldırımcı ne de Ali Koçcu olun. FB TV'yi ben kurdum ama bir doğum günümü bile kutlamadı."

"Ben bir daha Fenerbahçe Spor Kulübü'nde görev almayacağım. Ancak ben Fenerbahçe'ye küsemem, darılamam. Yönetimler görevlerini yapamazsa giderler, yerlerine yenileri gelir."

"Fenerbahçe birliğini bozmamalı, Fenerbahçe birliğini bozarsa daha kötü günler gelir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN