Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ertelendi

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ertelendi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı, Ankara'da yaşanan patlama sonrası ileri bir tarihe ertelendi.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Ankara'da yaşanan patlama olayı sonrası başkan Aziz Yıldırım'ın 15 Ekim Perşembe günü yapmasını planladığı basın toplantısını ertelediğini duyurdu.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerimizin, 15 Ekim Perşembe günü saat 13:00’da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Balo Salonu’nda gerçekleşeceğini duyurduğumuz basın toplantısı, Ankara’da yaşanan, bir çok vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı hain saldırı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Memleketimizin içinde bulunduğu durum ve ülke gündemi, hepimizin önceliğidir. Bu nedenle, basın toplantısının yapılacağı tarih, ilerleyen günlerde belirlenip kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Basın mensuplarının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN