Bakan Avcı: Esnafımız istikrarın ne demek olduğunu biliyor

Bakan Avcı: Esnafımız istikrarın ne demek olduğunu biliyor

Nabi Avcı, istikrarın ne anlama geldiğini en iyi esnafın bildiğini belirterek, "Esnafımız, 'istikrar' denildiği zaman bunun ne anlama geldiğini, istikrarın devamı halinde neler olacağını biliyor" dedi.

Nabi Avcı, TEKSAN Sanayi Sitesi'nde iş yeri bulunan esnafla yaptığı toplantıda, çözülmeyecek hiçbir sorun bulunmadığını bildirdi. Esnafın siteye polis merkezi kurulmasını talep ettiğini ve İçişleri Bakanlığı ile görüşüp bunu halledeceklerini söyledi. Avcı, esnafın, 7 Haziran seçimlerinin ne anlama geldiğini, ne getirip ne götüreceğini çok iyi bileceğini vurguladı.

"Herkes önceden neler yaşandığını biliyor"

Bakan Avcı, "Esnafımız, 'istikrar' denildiği zaman geçmişte bunun ne anlama geldiğini, neler yaşadığını, önümüzdeki dönemde istikrarın devamı halinde neler olacağını biliyor. Önünü göremeyen esnafı, yarını göremeyen esnafı nasıl zorluklar yaşadığını genç arkadaşlar bilmeyebilir ama benim yaşımda olan ya da benden biraz genç olan arkadaşlarımız 12-13 yıl önce Türkiye'de nelerin yaşandığını, esnafımızın nasıl sık boğaz edildiğini, nasıl kepenk kapatmak zorunda kaldığını çok iyi hatırlıyor"

"Genç esnaf arkadaşlara anlatın"

Bakan Nabi Avcı, Esnafın geçmiş dönemlerde neler yaşadığının genç esnafa anlatılması önerisinde bulunarak, "İnşallah 7 Haziran sonrası Türkiye 2023 hedefi doğrultusunda istikrar döneminin tekrar devamına kavuşacak ve o zaman şimdiye kadar tesviye nedeniyle sahanın düzelmesi için çalışılan, yapılamayan bir çok şey artık inşaat aşamasına gelmiş olacak. İnşaat yapabilmek için araziyi düzlemek gerekiyor" açıklamasında bulundu.

ESKİŞEHİR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN