Bakan Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı John Kerry ile telefonda görüştü

Bakan Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı John Kerry ile telefonda görüştü

Venezuela'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefonda Suriye'deki son gelişmeleri ele aldılar.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 17. Bağlantısızlar Hareketi Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu Venezuela'da, bugün ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, karşı tarafın talep ettiği görüşmede, çatışmaların durdurulması mutabakatının uygulanması ile Suriye'de ihtiyaç içindeki kişilere insani yardımların ulaştırılması başta olmak üzere Suriye'deki güncel gelişmeler ele alındı.

Bakan Çavuşoğlu'nun görüşmede rejimin, çatışmaların durdurulması mutabakatına ilişkin ihlallerinin devam ettiğine de dikkat çektiği öğrenildi.

DHA / ANKARA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN