Bakan Kılıç, sporcuları adım adım takip ediyor

Bakan Kılıç, sporcuları adım adım takip ediyor

İslami Dayanışma Oyunları'nda mücadele eden Türk milli takımlarını Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, salon salon gezerek yakından takip ediyor

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de 12 Mayıs'ta başlayan 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda ülkemizi 21 branşta 339 milli sporcumuz temsil ediyor.

FİNALLERİ İZLEYECEK

Bugün yapılan müsabakaları yerinde takip eden Bakan Kılıç, karate, judo, atıcılık, tenis, halter, voleybol ve yüzme eleme müsabakalarını yerinde takip etti.

Bakan Kılıç, bugün akşam seansında ise judo, karate, yüzme, jimnastik'teki finalleri izleyecek.

BAKÜ/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN