Bakan Selçuk: Kaldığımız yerden devam edeceğiz

Bakan Selçuk: Kaldığımız yerden devam edeceğiz

Yüz yüze eğitimle ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Tekrar sağlıkla kavuşacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi

Yüz yüze eğitimin önemine dikkat çeken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okul' deyince hâlâ sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve mutlu oldukları günler geliyor." ifadelerine yer verdi.

Twitter hesabından yaptığı açıklama yapan Bakan Ziya Selçuk, "Sosyal deyince çocukların aklına artık önce mesafe geliyor. 'Uzak' deyince uzaktan eğitim, 'canlı' deyince canlı ders... Ama 'okul' deyince hâlâ sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve mutlu oldukları günler geliyor. Tekrar sağlıkla kavuşacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz" mesajını verdi.

Artan koronavirüs nedeniyle kasım ayında okullarda uzaktan eğitime geçilmişti.

 

TEDBİRLERİ ALIN

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okul öncesi eğitim kurumlarına genelge göndererek anaokullarının yüz yüze eğitime geçebileceği hatırlatıldı ve gerekli tedbirlerin alınması isten 

Velilerin talebine bağlı olarak ilgili İl/İlçe milli eğitim müdürlüklerinin kararı resmi anaokulları, Özel eğitim anaokulları ve uygulama sınıflarında yüz yüze eğitime geçilebilecektir. Yüz yüze eğitime geçecek olan resmi anaokulları, özel eğitim ana okulları ve uygulama sınıflarının ilgili il, ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından belirlenerek okul öncesi eğilim faaliyetlerinin gerçekleştirilebilmesi için gerekli tüm tedbirlerin zamanında alınması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN