Bakan Selçuk'tan 'tedbir' çağrısı: Lütfen evlatlarımız için maske, mesafe...

Bakan Selçuk'tan 'tedbir' çağrısı: Lütfen evlatlarımız için maske, mesafe...

Yüz yüze eğitimde ikinci aşamaya geçileceğini belirten Milli Eğitim Bakanı Selçuk, eğitim için 'tedbir' çağrısı yaptı: Biliyoruz ki vaka sayıları eğitimi doğrudan etkiliyor. Lütfen, evlatlarımız için maske, mesafe...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin ikinci aşama ile ilgili çağrı yaptı.

Selçuk Twitter'dan yaptığı açıklamada, 12 Ekim itibarıyla 5 sınıf düzeyinde daha yüz yüze eğitime başlanacağını hatırlatarak şunları kaydetti:

"Okullarımızda güvendeyiz ancak evinde öğrenci olsun olmasın, dışarıda herkesin tedbiri, özeni gerek. Biliyoruz ki vaka sayıları eğitimi doğrudan etkiliyor. Lütfen evlatlarımız için maske, mesafe..."  

NE OLMUŞTU?

Bu yıl koronavirüs nedeniyle yeni eğitim-öğretim yılı, uzaktan eğitim yoluyla 31 Ağustos'ta başlatılmıştı.

Uzaktan yürütülen yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitime, anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda 21 Eylül'de geçilmişti. 

Yüz yüze eğitimde yeni dönem, seyreltilmiş uygulamalarla 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflar için 12 Ekim Pazartesi günü başlatılacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN