El Clasico'da kazanan Real Madrid

El Clasico'da kazanan Real Madrid

İspanya La Liga'nın 7. haftasında Barcelona sahasında Real Madrid'e 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Madrid ekibi ligde zirveye oturdu.

İspanya La Liga'nın 7. haftası El Clasico'ya sahne oldu. Büyük bir heyecanın yaşandığı karşılaşmada Real Madrid, Barcelona'yı 3-1 yenmesini bildi.

Hızlı başlayan karşılaşmanın ilk golü 5. dakika Real Madrid'li Federico Valverde'den geldi. Katalan ekibinin bu gole cevabı 8. dakikada Ansu Fati ile oldu. Sergio Ramos'un 63. dakikadaki penaltı golüyle tekrar öne geçen eflatun beyazlılarda son sözü 90+1'de Luka Modric söyledi ve mücadele 3-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından ligde liderlik koltuğuna oturan Real Madrid puanını 13'yükseltti. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Barcelona ise 7 puanda kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN