Barcelona'da kriz! Yönetim istifa etti

Barcelona'da kriz! Yönetim istifa etti

Son dakika haberi... La Liga'da son olarak Real Madrid'e sahasında mağlup olan Barcelona, Juventus ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi istifa iddiaları ile çalkalandı.

Şampiyonlar Ligi’nde yarın Juventus deplasmanına konuk olacak Barcelona, zorlu mücadele öncesinde istifa iddiaları ile çalkalandı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre başkan Bartomeu ve yönetimi istifa etti.

Sezon başında Messi’nin takımdan ayrılmasına izin vermeyen Bartomeu, süreci iyi yönetemediği gerekçesiyle sık sık eleştirilere maruz kalmıştı. 

Bartomeu’nun kupasız kapatılan geçen yılın ardından da istifası sık sık gündeme gelmişti. Bartomeu’nun gelecek günlerde konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceği iddia edildi. 

MESSİ TAKIMDAN GİDECEK Mİ? 

La Liga'da son olarak Real Madrid'e sahasında 3-1 kaybeden Barcelona'da kriz ortamı devam ederken İspanyol basını, kötü gidişatın nedenlerini görüşen Başkan Josep Maria Bartomeu'nun yönetim kurulu ile gerçekleştirdiği toplantının detaylarına değinmişti.  

Bartomeu açıklamasında, "Ayrılmadığı için kızgın olabileceğini anlıyorum. Ona ve ailesine gitmesine izin veremeyeceğimizi açıklamaya çalıştım. Koeman projesinde Messi anahtar. Umarım gelecekte mutlu olduğunu söyler. Messi'nin Barcelona ile sözleşmesini yenilemesini ve kariyerini Camp Nou'da bitirmesini istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.  

  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN