Barış Arduç'un oyuncu olmadan önce yaptığı meslek herkesi şaşirttı

Barış Arduç'un oyuncu olmadan önce yaptığı meslek herkesi şaşirttı

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Barış Arduç'un eski mesleği şaşırttı. Hem mimikleri hem sporcu kişiliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Barış Arduç'un 8 yıl cankurtaranlık yaptığı ortaya çıktı.

Kiralık Aşk'ın yakışıklı başrol oyuncusu Barış Arduç'un eski mesleği şaşırttı. Gerek oyunculuk performansı gerekse fiziksel yapısıyla özellikle genç kızların ilgisini çeken Barış Arduç'un namı değer Ömer İplikçi'nin 8 yıl boyunca cankurtaranlık yaptığı ortaya çıktı. Spora olan aşkını her fırsatta dile getiren Barış Arduç'un Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de cankurtaranlık yaptığı öğrenildi. Pek çok dizi projesinde yer alsa da asıl çıkışını Kiralık Aşk ile yapan Barış Arduç, tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışınca bu mesleği bıraktı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN